1 Mart 2009 Pazar

KAYMAKLI TOST

Malzemeler : 8 yaprak milföy1 kutu ton balığıtane mısırdereotutaze soğankırmızı bibertuz, karabiberlimonzeytinyağı
Hazırlanışı : 8 yaprak milföyü küçük yuvarlak kalıplar kullanarak kesin.Yuvarlak milföyleri üst üste getirip fırın tepsisine dizin.Yuvarlakların dışında kalan milföyleri elinizle rulo yapıp fırın tepsisine dizin.Milföylerin üzerine yumurta sarısı sürüpönceden ısıtılmış olan 180 derecelik fırında pişirin.
Karıştırma kabına 1 kutu ton balığı alın.Üzerine tane mısır,ince kesilmiş olan dereotu ve taze soğanı ilave edin.Üzerine küp kesilmiş kırmızı biberi ilave edin.Zeytiyağı,tuz,karabiber ve limon suyu ilave edin.Fırında çıkarttığınız yuvarlak milföylerin içine ton balıklı harçtan ilave ederek servis edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder